nafycita KISSme Forever
Zodiaco : Mensajes : 227 Fecha de inscripción : 05/01/2012 Edad : 34 Localización : Carabobo
| Tema: 03. Show Me Your Smile Mar Feb 11, 2014 8:10 pm | |
| ROMANIZACIÓN You're gonna need love and get a party time [x2] kono sora no shita ubugoe ageta 70(nana jyu) oku no kagayaku inochi deau dokoro ka surechigai sae sono kakuritsu wa kiseki sa Hey! Are you ready? Pretty girl meguriai no Chance wa One moment Just go on tokimeki motto sagasouze kakegaenai hito ni ai kore wa unmei datte kanchigai Heartbreak kujikenai de Show me your smile Looking for... You're gonna need love and get a party time (oh yeah) boku wo mitsukete Fall in love You're gonna need love and get a party time (oh yeah) kimi no hohoemi ni Love & kiss Oh oh oh... miageru yozora mabataite iru hikari no tsubu wa kazoe kirenai kare hateru made naki tsudzuketemo namida no tsubu wa REA nanda hora sugu mata sabishigaru utsumukazu kao agete Can you see me? Come and join us konya wa Party sawagouze sujigakinai koi moyou sonna jinsei GE-MU tanoshimou sou sa boku to meguriau kimi wa zettai Lucky girl You're gonna need love and get a party time (oh yeah) yorisou dake de Feelin' good You're gonna need love and get a party time (oh yeah) futari no kiseki ni Love & kiss Oh oh oh... Lovesick sick sick sick Tragic love heroine enjiru demo soutou namida nagashiteru mousou no sekai hitatteru Bed mogutte Night & day Bad end of love nayandenai de Let's take a chance Get one more chance Don't stop moving mae mitekou mou nakigao wa misenakute ii mou boku-tachi wa hanarenai You're gonna need love and get a party time (oh yeah) boku wo mitsukete Fall in love You're gonna need love and get a party time (oh yeah) kimi no hohoemi ni Love & kiss Oh oh oh... | |
|